Adventi kalendárium a Korona vírus idejére

Most, hogy mindenki önkéntes karanténba vonult (ugye te is?), és nem kis kihívást jelent az otthonról dolgozás, a gyerekek otthoni tanulásának vagy "csak" a játékos elfoglaltságának megszervezése, arra gondoltam, hogy megpróbálok segíteni azzal, hogy megosztom a tavalyi adventi naptár tartalmát. Vigyázzatok magatokra, és a kinti elfoglaltságokat inkább most hagyjátok ki.

Image by <a href="https://pixabay.com/users/kristamonique-76979/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=201496">kristamonique</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=201496">Pixabay</a>

Az általunk összegyűjtött ötletekhez szükség van egy kiskanál megállásra, egy csipet lassulásra és egy púpozott evőkanál játékosságra.

Engedjetek el egy picit a megszokott szabályokat, töltsétek az egész napot pizsamában, egyetek vacsorára pattogatott kukoricát kedd este, építsetek közösen kuckót, használjatok hozzá égősort, menjetek sétálni, kacsákat etetni (utóbbi kettőt csak nagy körültekintéssel).

Itt letölthető és nyomtatható pdf.

A linkek még egyszer (megtalálod őket a pdf-ben is a kártyák magyarázatánál):